Skip to main content

Posts

Scrub Badan Serbuk Beras & Kunyit

Assalamualaikum wbt, semua. Hopefully kau sihat & dalam keadaan yang bahagia. Now, aku nak share lah something benefit kat kau. Girls & women ni selain $ (duit), mereka juga mencintai wajah, kulit dan bentuk badan mereka. So, aku nak promote gila ni satu ramuan turun-temurun ni kat kau.Paling penting, tak mahai and senang dapat. Of courselah kan ? Girl ni weh, kalau barang mahal tu mesti dia fikir banyak kali nak grab ke tidak. Kang kalau grab kang menyosal kauuu. Bila benda murah muncul mulalah rambang mata. Tambah lagi kalau dia jumpa lagi murah, murah dan murahhhh. Melayang banyak duit bakhanggg πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ Get ready, guys! Walaupun girl tak minta yang memahal tapi dia akan minta yang banyak. Ehehh ini dia scrub serbuk beras dan kunyit.First of all, ini dia khasiat yang terkandung dalam ramuan ni :- menanggalkan sel kulit mati
- mencerahkan kulit
- mengatasi jerawat
- mencegah jerawat
- mengawal minyak berlebihan
- anti-agingWajib pakai scrub ni dengan konsisten dekat badan ka…
Recent posts

New Kittens

Assalamualaikum w.b.t. semuaaaaa. Yuhuuuu! Okay aku nak bagitahu, aku ada anak kucing baru and bagi aku semuanya comel. Of courselah comel! Tengoklah siapa tuan diorang ni. Tapi apa yang aku tak puas hati ni, anak kucing lama yang selesema ni sibuk nak mengendeng lagi kat mak dia. Mak dia pun melayan. Hesh!
Bukan apa. Aku risau je selesema tu berjangkit. Mestilah! Memang lah kucing punya selesema ni tak berjangkit kat manusia tapi dia macam penyakit manusia jugak. Berjangkit jangkit sesama manusia. Haaaaa! Nanti anak kucing aku selesema macam mana.
So, sekarang ni aku tengah survey-survey suntikan vaksin untuk anak kucing ni weh. Nak bagi antibodi kuat sikit lepas sebulan dua bulan ni. Kau ingat anak kucing ni selamanya kecik ke ? Haaaaa nanti dia lagi gemuk dari aku okay.
Buat masa ni aku letak je deme ni dalam bekas. Lepas deme dah boleh lompat keluar dari bekas tu, baru aku pindahkan dalam sangkar. Bekas tu besar. Its just like besen tapi besen bentuk rectangle. Eh aku taktahu nak…